Bel of mail voor een afspraak,

informatie en/of advies.

Als je op zoek bent naar moderne mondhygiënisten 'with a bit of soul', dan ben je bij Murphy Mondzorgpraktijk Landsmeer aan het juiste adres! Bij ons vind je de perfecte combinatie van professionaliteit en gezelligheid. Laat ons je goed leren kennen, zodat we onze behandelingen helemaal op jouw persoonlijke situatie af kunnen stemmen. En wie weet word jij dan ook zo iemand, die een afspraak bij ons als een welkom uitstapje ziet. Hieronder vind je onze contactgevens, de route naar onze praktijk, de openingstijden en onze voorzieningen. Wij hopen je in ieder geval (weer) te kunnen ontvangen op ons mooie plekje middenin Landsmeer, op een steenworp afstand van Amsterdam Noord!

Contactgegevens

en route.

 

Openingstijden

en voorzieningen.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:30 - 21:00

07:30 - 16:00

07:30 - 16:00

07:30 - 13:00

08:00 - 16:00

Gesloten

Gesloten

Gratis parkeren

Blauwe zone

Rolstoeltoegankelijk

Lift aanwezig

Kindvriendelijk

Speelhoek voor de kleintjes

Wat te doen als je niet tevreden bent.

Wij vinden het heel belangrijk dat we een goede vertrouwensband opbouwen met de mensen die we behandelen. For better and for worse, daar geloven wij in. Daarom hopen wij dat je je vrij voelt om met eventuele klachten over onze zorg eerst bij ons aan te kloppen. Wij horen graag hoe wij ons denken en handelen kunnen verbeteren en staan altijd open voor een constructief gesprek daarover. Hieronder vind je ons contactformulier, waarbij je ons over je klacht, feedback of suggestie kunt mailen. Wij komen daar vervolgens op werkdagen binnen 24 uur op terug.

De officiële route voor je klacht over onze zorg

Het kan ook zo zijn dat je het prettiger vindt om een klacht over de door ons verleende zorg via het officiële kanaal te laten lopen. Onze praktijk is lid van de Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten (NVM) dus automatisch aangesloten bij de Landelijke Klachtencommissie Paramedici Eerste Lijn, die klachten in behandeling neemt en beoordeelt. Aanvullende informatie over klachtenprocedures kun je verkrijgen via het secretariaat Klachtencommissie Paramedici Eerste Lijn:
 

Klachtencommissie Paramedici
Postbus 18800
3501 CV Utrecht
www.klachtencommissieparamedici.nl

klacht@mondhygienisten.nl

De praktijk 'with a bit of soul'. Want naast dat we onderscheidend zijn in de behandeling van complexe mondhygiëne problemen, is het bij ons vooral heel erg gezellig. De hoge kwaliteit en professionaliteit van onze zorg en skills zijn bij ons onlosmakelijk verbonden met een uiterst persoonlijke aanpak, waarbij het creëren van een ontspannen sfeer centraal staat.

Tandplakverwijdering, algemene mondhygiëne, mondzorg, poetsinstructies, tandsteen,aanslag, reinigen worteloppervlakten,tandvlees, sealen, olijsten vullingen, gladmaken worteloppervlakken, aanbrengen fluoride, gevoelige tandhalzen, gingivitis en parodontitis, periodieke controles, preventieve mondverzorging, consultancy, tandartspraktijk, tandheelkunde, Murphy Burger, Claudia Mohr.

  • Facebook Murphy Mondzorg
  • LinkedIn Murphy Mondzorg
  • Instagram - Murphy Mondzorg
  • Google+ Murphy Mondzorg

Kwaliteitsregister Mondhygiënisten

Zorgkaart Nederland

Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten