Murphy klok.jpg

Hoe we werken.

We take it easy.

De hoge kwaliteit en professionaliteit van onze zorg en skills zijn bij ons onlosmakelijk verbonden met een uiterst persoonlijke aanpak. Het creëren van een ongedwongen, ontspannen sfeer staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat je geen pijn maar juist plezier ervaart.

Écht de tijd voor je nemen is daarbij het belangrijkste. Want alleen zo leren wij jou goed kennen en kom jij er achter dat je ons kan vertrouwen. Hierdoor kunnen alle periodieke controles en behandelingen vrijwel pijnloos verlopen. Zelfs als het complexe mondhygiëne problemen betreft. Dat je het altijd weer leuk vindt om bij ons terug te komen, daar doen we het voor.

Murphy tegeltje boekje blad blue.jpg

Pijn is niet fijn.

Persoonlijke werkwijze.

Er bestaan twee soorten pijn. De pijn waar je sterk van wordt. En zinloze pijn. Wij doen niet aan zinloze zaken. Al tijdens hun opleiding viel het Murphy en Donna op dat er weinig aandacht was voor de menselijke aspecten van hun vak. Terwijl een groot percentage Nederlanders in meer of mindere mate zelfs angstgevoelens kent voor de tandarts en/of mondhygiënist. Dit leidt vaak tot minder bezoek waardoor zij op termijn problemen krijgen aan tanden, kiezen en tandvlees. Murphy vond dat dit anders kon en zijn mondzorgpraktijk is hiervan het levende bewijs. Niet voor niets komen jong en oud al jaren lachend bij ons naar binnen, om er na de behandeling met een nog grotere lach weer uit te wandelen.

Murphyboekjev5.jpg

Een gezonde mond.

Serieus van levensbelang.

Gezond tandvlees is lichtroze, ligt strak om je tanden en bloedt niet. Een verzorgd gebit is niet alleen mooi, maar ook van groot belang voor de gezondheid van de rest van je lichaam. Verwaarloosde tandvleesontstekingen kunnen bijvoorbeeld direct leiden tot hart en vaatziekten en zelfs tot Alzheimer blijkt uit recent onderzoek. Ga daarom minimaal 2x per jaar naar de mondhygiënist. Het liefst die van ons:)

Screen Shot 2018-12-10 at 20.18.21_edite

Wat mensen van ons vinden.

Reviews die ons laten blozen.

Wij geloven in loyale, vriendschappelijke lange termijn relaties. Daarom prijst Murphy Mondzorgpraktijk Landsmeer zich gelukkig met alle positieve reacties van mensen die wij behandeld hebben. We krijgen van hen precies terug waar we in investeren: professionaliteit, zorgvuldigheid, humor en gezelligheid. Zulke mooie reviews inspireren ons om nog beter te worden in wat we doen! Meer reviews kun je vinden op Zorgkaart Nederland.

zorgkaart nederland bw.jpg

"Mijn tanden worden hier met respect behandeld, heel fijn. Het is altijd gezellig met een muziekje erbij. We hebben leuke gesprekken en Murphy neemt echt de tijd voor je. Top!"

 

Berna van Ewijk, juni 2018.

"De heer Burger is gewoon een hele relaxte kerel. Niet onbelangrijk voor iemand die met uw gebit werkt. Heel rustgevend en doet zijn werk dan ook naar behoren. Ik kan hem ten zeerste aanraden."

 

Peter de Smedt, november 2018.

"Mooie vriendelijke praktijk en zeer kindvriendelijk. Sinds kort komt mijn zoontje ook op consult. We krijgen ruime aandacht en duidelijke uitleg. Pijnloos heb ik een goed onderhouden gebit en het is een aardig kerel. Helaas woon ik niet in de buurt, maar was via kennissen bij M.Burger terechtgekomen en kom dus al 5 jaar 2x per jaar uit Amsterdam met de auto. Aan te raden dus!"

 

Louise Weilers, oktober 2018.

"Dat hier zoveel 5 sterren staan is niet zonder reden. Kom al sinds Murphy de praktijk heeft overgenomen met veel genoegen voor de behandeling. Niet alleen mijn gebit knapt er van op! De gesprekken, hoe onhandig ook (hahahahaha) zijn altijd erg inspirerend!"

 

Irfan van Ewijk, oktober 2018.

"Mijn gebit en tandvlees zijn aanzienlijk opgeknapt dankzij de professionele behandeling van Murphy Burger. Met behulp van zijn adviezen blijft dit ook zo. De sfeer is altijd plezierig. Ondanks het feit dat ik ben verhuisd blijf ik bij hem in de praktijk. Dit zegt wel genoeg over hoe zijn kennis en kunde door mij gewaardeerd word..."

 

Gusta de Vos, september 2018.

"Na 3 jaar bij Murphy op de stoel gelegen te hebben, kan ik niet anders zeggen dat hij zeer professioneel en zorgvuldig met mijn gebit omgaat. Naast het feit dat hij mijn tanden elke keer ontzettend goed schoonmaakt, stelt hij de juiste vragen om ook qua preventie een uitstekend advies te kunnen geven. Verder is te zien dat hij in z'n praktijk niet bezuinigt op de beste apparatuur."

 

Tessuto Divino, september 2018.

"Sinds 2004 patiënt bij deze mondhygienist en dat geeft aan dat hij zijn werk heel goed doet. Hij onderscheid zich van anderen door constante levering van kwaliteit en dat word ook opgemerkt door mijn tandarts!"

 

Wendy Raaymakers, augustus 2018.

"Vakkundig, professioneel. Aandacht en met een beetje humor. Zeer tevreden! Altijd weer blij met mijn tanden als ik ben geweest. Ontspannen sfeer."

 

Pauline Beijer, december 2018.