top of page

Onze praktijk.

De modernste apparatuur.

Praktijk Murphy.png

Onze praktijk is gevestigd in het winkelcentrum van Landsmeer, op steenworp afstand van Amsterdam Noord. Je kunt vlakbij gratis parkeren (blauwe zone). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten (NVM) en aspirant lid van het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Onze gezellige behandelkamer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is voorzien van de modernste apparatuur. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en er is een lift aanwezig. Vooral onze mondhygiëniste Donna van Veen is dol op kinderen en die zijn bij ons daarom meer dan welkom. Voor de allerkleinsten is er een leuke speelhoek. Murphy Burger kan bijzonder goed omgaan met angst-cliënten en zet daarnaast zijn tanden graag in de meest complexe mondhygiënische problemen.

Parkeren3.jpg
rolstoelicoon afro.jpg
Screen Shot 2018-12-21 at 19.46.14.png

Gratis parkeren

Blauwe zone

Rolstoeltoegankelijk

Lift aanwezig

Kindvriendelijk

Speelhoek voor de kleintjes

Verbonden aan tandartspraktijk Zuideinde.

De juiste expertises op één locatie.

Murphy Mondzorgpraktijk Landsmeer heeft twee ervaren mondhygiënisten. Wij delen onze praktijk met drie kundige tandartsen van Tandartspraktijk Zuideinde; tandartsen Robert-Jan Peelen, Marlies Alserda en Mathio Shamoon. Hierdoor hebben we alle disciplines onder één dak en ben je altijd verzekerd van de juiste zorg. In overleg kan een afspraak bij ons worden gecombineerd met een bezoek aan de tandarts. Maar als je al een hele fijne andere tandarts hebt, ben je natuurlijk vrij om alleen voor de mondhygiëne te komen. Een verwijzing van de tandarts is daarbij niet nodig.

Privacyverklaring.

Bescherming van persoonsgegevens.

Murphy Mondzorgpraktijk Landsmeer hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens, om deze reden hebben wij een privacyverklaring opgesteld. Deze kun je hier inzien.

rvm logo color.jpg
zorgkaart nederland color.jpg
logo nvm color.jpg

Reviews van onze klanten
Lees op Zorgkaart Nederland wat mensen over ons zeggen!

bottom of page