Onze praktijk.

De modernste apparatuur.

Onze praktijk is gevestigd in het winkelcentrum van Landsmeer, op steenworp afstand van Amsterdam Noord. Je kunt vlakbij gratis parkeren (blauwe zone). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten (NVM) en aspirant lid van het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Onze gezellige behandelkamer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is voorzien van de modernste apparatuur. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en er is een lift aanwezig. Vooral onze mondhygiëniste Claudia Mohr is dol op kinderen en die zijn bij ons daarom meer dan welkom. Voor de allerkleinsten is er een leuke speelhoek. Murphy Burger kan bijzonder goed omgaan met angst-cliënten en zet daarnaast zijn tanden graag in de meest complexe mondhygiënische problemen.

Gratis parkeren

Blauwe zone

Rolstoeltoegankelijk

Lift aanwezig

Kindvriendelijk

Speelhoek voor de kleintjes

Verbonden aan tandartspraktijk Zuideinde.

De juiste expertises op één locatie.

Murphy Mondzorgpraktijk Landsmeer heeft twee ervaren mondhygiënisten. Wij delen onze praktijk met drie kundige tandartsen van Tandartspraktijk Zuideinde; tandartsen Henk BloemMarek van den Born en Robert-Jan Peelen. Hierdoor hebben we alle disciplines onder één dak en ben je altijd verzekerd van de juiste zorg. In overleg kan een afspraak bij ons worden gecombineerd met een bezoek aan de tandarts. Maar als je al een hele fijne andere tandarts hebt, ben je natuurlijk vrij om alleen voor de mondhygiëne te komen. Een verwijzing van de tandarts is daarbij niet nodig.

Privacyverklaring.

Bescherming van persoonsgegevens.

Murphy Mondzorgpraktijk Landsmeer hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens, om deze reden hebben wij een privacyverklaring opgesteld. Deze kun je hier inzien.

Reviews via Zorgkaart Nederland

Lees wat mensen over ons zeggen!

De praktijk 'with a bit of soul'. Want naast dat we onderscheidend zijn in de behandeling van complexe mondhygiëne problemen, is het bij ons vooral heel erg gezellig. De hoge kwaliteit en professionaliteit van onze zorg en skills zijn bij ons onlosmakelijk verbonden met een uiterst persoonlijke aanpak, waarbij het creëren van een ontspannen sfeer centraal staat.

Tandplakverwijdering, algemene mondhygiëne, mondzorg, poetsinstructies, tandsteen,aanslag, reinigen worteloppervlakten,tandvlees, sealen, olijsten vullingen, gladmaken worteloppervlakken, aanbrengen fluoride, gevoelige tandhalzen, gingivitis en parodontitis, periodieke controles, preventieve mondverzorging, consultancy, tandartspraktijk, tandheelkunde, Murphy Burger, Claudia Mohr.

  • Facebook Murphy Mondzorg
  • LinkedIn Murphy Mondzorg
  • Instagram - Murphy Mondzorg
  • Google+ Murphy Mondzorg

Kwaliteitsregister Mondhygiënisten

Zorgkaart Nederland

Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten