top of page

Wie we zijn.

Mondzorg Praktijk 'with soul'.

Een stralende lach, dat willen we allemaal wel! Murphy Mondzorgpraktijk Landsmeer is een professionele mondhygiëne praktijk, voorzien van alle moderne apparatuur om de gezondheid en schoonheid van je tanden te verbeteren en te behouden. Maar buiten dat, is het is er vooral heel erg gezellig. Dit komt onder andere door onze vrolijke eigenaar Murphy Burger. Een rustgevende professional, waarbij je je echt op je gemak voelt. Samen met mondhygiëniste Donna van Veen zorgt hij ervoor dat zorg en expertise onlosmakelijk verbonden zijn met een hele persoonlijke aanpak.

Murphy in soul we trust zonder Murphy.jp

Murphy en Donna.

Mondhygiënisten met een persoonlijke benadering.

Alweer 22 jaar geleden kwam Murphy in de Landsmeerse praktijk terecht via een stage tijdens zijn opleiding. De toenmalige eigenaar besloot te emigreren en vroeg de jonge Murphy of hij de uitdaging aandurfde om de praktijk over te nemen. Dat liet Murphy zich
geen twee keer zeggen en zo werd Landsmeer zijn tweede thuis. Al ruim 20 jaar draait hij nu zijn eigen praktijk met succes en veel plezier.
Noem het karma, maar jaren terug liep Donna stage bij Murphy tijdens háár opleiding en medio 2021 kwamen Donna & Murphy elkaar weer tegen. Ze besloten meteen om hun krachten te bundelen in Murphy Mondzorgpraktijk Landsmeer. Lees meer over Murphy Burger en Donna van Veen.

Review

"Professioneel, neemt de tijd voor je, vriendelijk en vooral heel belangrijk een gezellige babbel met humor, dat maakt z'n bezoek een stuk leuker!"

 

Wendy Raaymakers, augustus 2018.

 

 

Meer reviews via Zorgkaart Nederland ...

Murphyboekjev5.jpg

Een gezonde mond.

Serieus van levensbelang.

Gezond tandvlees is lichtroze, ligt strak om je tanden en bloedt niet. Een verzorgd gebit is niet alleen mooi, maar ook van groot belang voor de gezondheid van de rest van je lichaam. Verwaarloosde tandvleesontstekingen kunnen bijvoorbeeld direct leiden tot hart en vaatziekten blijkt uit recent onderzoek. Ga daarom minimaal 2x per jaar naar de mondhygiënist. Het liefst die van ons:)

Maak hier meteen een afspraak!

Murphy tegeltje boekje blad blue.jpg

Pijn is niet fijn.

Persoonlijke werkwijze.

Er bestaan twee soorten pijn. De pijn waar je sterk van wordt. En zinloze pijn. Wij doen niet aan zinloze zaken. Al tijdens hun opleiding viel het Murphy en Donna op dat er veel te weinig aandacht was voor de menselijke aspecten van hun vak.

Lees meer over onze werkwijze.

Review

"Ik kom al een jaar of acht bij Murphy, aanvankelijk zeer frequent omdat er echt iets te herstellen was, en dat heeft hij vakkundig gedaan. Mijn gebit is in veel betere staat, en nu keer ik elk halfjaar terug om dat zo te houden. Murphy gebruikt moderne apparatuur, waardoor de behandeling haast pijnloos is, en bovendien is hij grappig ;)"

 

Lia Belt, juli 2018.

Meer reviews via Zorgkaart Nederland ...

Murphy
Murphy sunny.jpg

Murphy Burger.

Een echt mensen-mens.

Murphy Burger is in 2002 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht.
In 2001 kwam hij via een stage terecht in Landsmeer. Zijn toenmalige werkgever besloot te emigreren en vroeg of Murphy de uitdaging aandurfde om de praktijk over te nemen. Dat durfde hij zeker en dat was het moment dat Landsmeer zijn tweede thuis werd. Murphy is iemand die houdt van zijn vak. Hij is KRM geregistreerd en continu bezig om zichzelf te verbeteren middels gerichte nascholing en cursussen. Als professional heeft hij de meeste affiniteit met parodontale behandelingen. Maar bovenal is Murphy een 
echt mensen-mens. Hij vindt het heerlijk om met mensen 'from all walks of life' om te gaan. Precies dat is wat zijn werk zo leuk en interessant maakt, aldus Murphy.

Donna
Donna
Foto1.jpg

Donna van Veen.

Verlost je van angst!

Donna werkt met passie voor haar vak.
Van jong tot oud, zij vindt het belangrijk om iedereen op een rustige en persoonlijke manier te behandelen. Zij heeft veel affiniteit met parodontale behandelingen en mensen met angst. 

Murphy en Donna kennen elkaar al sinds 2009, wanneer Donna haar stage in de praktijk loopt. In 2012 is zij afgestuurd aan de Hogeschool van Utrecht. Sinds die tijd heeft zij in verschillende algemene tandartspraktijken gewerkt. Donna is aangesloten bij het NVM en KRM waar zij regelmatig cursussen voor volgt om up to date te blijven. 

bottom of page