Wie we zijn.

Mondzorg Praktijk 'with soul'.

Een stralende lach, dat willen we allemaal wel! Murphy Mondzorgpraktijk Landsmeer is een professionele mondhygiëne praktijk, voorzien van alle moderne apparatuur om de gezondheid en schoonheid van je tanden te verbeteren en te behouden. Maar buiten dat, is het is er vooral heel erg gezellig. Dit komt onder andere door onze vrolijke eigenaar Murphy Burger. Een rustgevende professional, waarbij je je echt op je gemak voelt. Samen met mondhygiëniste Claudia Mohr zorgt hij ervoor dat zorg en expertise onlosmakelijk verbonden zijn met een hele persoonlijke aanpak.

Review

"Professioneel, neemt de tijd voor je, vriendelijk en vooral heel belangrijk een gezellige babbel met humor, dat maakt z'n bezoek een stuk leuker!"

 

Wendy Raaymakers, augustus 2018.

 

 

Meer reviews via Zorgkaart Nederland ...

Murphy en Claudia.

Van studiemaatjes naar praktijkpartners.

In 1999 volgden Murphy en Claudia dezelfde

opleiding aan de Hogeschool Utrecht. De

studiemaatjes deelden een enorme passie

voor het vak en konden ontzettend met elkaar

lachen. Er ontstond meteen een band. Via zijn stage kwam Murphy in de Landsmeerse

praktijk terecht. De toenmalige eigenaar

besloot te emigreren en vroeg de jonge

Murphy of hij de uitdaging aandurfde om de

praktijk over te nemen. Dat liet Murphy zich

geen twee keer zeggen en zo werd Landsmeer zijn tweede thuis. Al 15 jaar draait hij nu zijn

eigen praktijk met succes en veel plezier.

Noem het karma, maar medio 2018 kwamen

Claudia en Murphy elkaar weer tegen. Ze besloten meteen om hun krachten te bundelen in Murphy Mondzorgpraktijk Landsmeer. Meer over Murphy Burger en Claudia Mohr.

Een gezonde mond.

Serieus van levensbelang.

Gezond tandvlees is lichtroze, ligt strak om je tanden en bloedt niet. Een verzorgd gebit is niet alleen mooi, maar ook van groot belang voor de gezondheid van de rest van je lichaam. Verwaarloosde tandvleesontstekingen kunnen bijvoorbeeld direct leiden tot hart en vaatziekten blijkt uit recent onderzoek. Ga daarom minimaal 2x per jaar naar de mondhygiënist. Het liefst die van ons:)

Maak hier meteen een afspraak!

Pijn is niet fijn.

Persoonlijke werkwijze.

Er bestaan twee soorten pijn. De pijn waar je sterk van wordt. En zinloze pijn. Wij doen niet aan zinloze zaken. Al tijdens hun opleiding viel het Murphy en Claudia op dat er veel te weinig aandacht was voor de menselijke aspecten van hun vak.

Lees meer over onze werkwijze.

Review

"Ik kom al een jaar of acht bij Murphy, aanvankelijk zeer frequent omdat er echt iets te herstellen was, en dat heeft hij vakkundig gedaan. Mijn gebit is in veel betere staat, en nu keer ik elk halfjaar terug om dat zo te houden. Murphy gebruikt moderne apparatuur, waardoor de behandeling haast pijnloos is, en bovendien is hij grappig ;)"

 

Lia Belt, juli 2018.

Meer reviews via Zorgkaart Nederland ...

 

Murphy Burger.

Een echt mensen-mens.

Murphy Burger is in 2002 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, afdeling Mondhygiëne. In 2001 is hij stage gaan lopen in de Landmeerse praktijk. Zijn toenmalige werkgever besloot te emigreren en vroeg of Murphy de uitdaging aandurfde om de praktijk over te nemen. Dat durfde hij zeker en dat was het moment dat Landsmeer zijn tweede thuis werd. Murphy is iemand die houdt van zijn vak en continu bezig is om zichzelf te verbeteren middels gerichte nascholing en cursussen. Als professional heeft hij de meeste affiniteit met parodontale behandelingen. Maar bovenal is Murphy een echt mensen-mens. Hij vindt het heerlijk om met mensen 'from all walks of life' om te gaan. Precies dat is wat zijn werk zo leuk en interessant maakt, aldus Murphy.

 

Claudia Mohr.

Heldin voor kinderen.

Claudia Mohr is een echte vakvrouw. Juist vanwege hun gedeelde verregaande passie voor het vak mondhygiëne is Claudia eind 2018 een samenwerking aangegaan met Murphy. Januari 2019 is voor beiden het begin van een inspirerend avontuur! Na haar

afstuderen als mondhygiëniste in 2001 is zij

gaan werken in een praktijk voor cosmetische tandheelkunde. Vervolgens heeft zij de

overstap gemaakt naar een algemene tandartspraktijk en vrijgevestigde mondhygiëne praktijk. In 2010 heeft zij met succes de vervolgopleiding curatieve behandelingen voor de mondhygiënist afgerond. Claudia heeft vooral veel affiniteit met het behandelen van kinderen en dan met name de preventieve behandelingen. Onder het motto “jong geleerd is oud gedaan” vindt zij het heel belangrijk dat ieder kind op jonge leeftijd leert om goed te poetsen en zich bewust te zijn van het belang van een gezonde mond en het plezier van een stralend gebit.